top of page
IMG_4751.jpeg

PRODUKTIONENS
TEAMLEDARE

logo_edited.png

De ansvariga aktörerna för Vik-spexets årliga musikteaterproduktion, spexet. Ansvarar för planerandet samt praktiska och kreativa genomförandet av produktionen. Producenten, regissören och manusförfattaren väljs årligen av styrelsen och de återstående teamledarna väljs sedan genom styrelsens, producentens och regissörens samarbete. De personer som ansvarar för produktionen är, förutom sammansättningen av sitt eget team, ansvariga för att koordinera sitt team och skapa gruppanda. Teamledarna är härtill även i kontakt med styrelsen om produktionens framskridande.

TEAMLEDARE FÖR PRODUKTIONEN 2021

tuottaja.jpg

TONJE LINDEMAN

Producent

Produktionschef. Skapar en årlig verksamhetsplan och tidtabell för sammanställandet av produktionen. Delegerar praktiska uppgifter och övervakar genomförandet av produktionens verksamhetsplan, tidtabell och budget. Samarbetar med föreningens styrelse och marknadschef i frågor gällande produktionen. Upprätthåller kontakten mellan de enskilda teamledarna, organiserar biljettförsäljningen och ansvarar för föreningens kundservice i samband med biljettförsäljning och andra möjliga frågor.

ohjaaja.jpg

LINDA HOKKANEN & EETU SOPANEN

Regissörer

Produktionens konstnärliga chef, ansvarig för pjäsens innehåll.

Tar emot manuset, anpassar det för scen och gör redigeringar vid behov. Väljer skådespelarna via ett urvalstillfälle. Fungerar som teamledare för skådespelarna och ordnar dessas övningar.

johanna1.jpg

JOHANNA PUUTIO

Manuskript

Ansvarig för slutförandet av manuset enligt produktionens tidtabell. Ansvarig för innehållet i manuset, men regissören har rätt att anpassa manuset för scen. Skapar även manuset för produktionens trailer utöver själva skådespelets manus.

_DSC9271.jpg

KARLA MATIS, ADA-JULIA KUNNARI, SINI RUOHOMÄKI & ANNA AFANASYEVA

Dansledare och koreografer

Koreografen skapar koreografierna till musiknumren för både dansare och skådespelare, enligt regissörens önskemål. Organiserar urvalstillfället för dansare och samordnar dansarnas aktiviteter. Deltar i sångval tillsammans med regissören, bandets chef, sångledaren samt sångtext- och manusförfattarna.

bändi.jpg

VIIVI ISOTALO

Bandledare

Ansvarig för produktionens sångval tillsammans med regissören, koreografen, sångledaren, sångtextförfattaren och manusförfattaren. Ansvarig för notsättningen av sångerna enligt produktionens tidtabell. Koordinerar bandets aktiviteter och ansvarar för att arrangera gemensamma musikövningar tillsammans med sångledaren.

lauluvastaava_esittely.jpg

LILIA SIRÉN

Sång

Organiserar auditions för sångare och sångövningar för sångare och skådespelare. Väljer produktionens låtar tillsammans med andra teamledare som nämnts ovan och notsätter sångerna tillsammans med bandledaren enligt produktionens tidtabell.

Tatu.jpg

TATU LEPPÄNEN

Sångtext

Ansvarig för slutförandet av sångtexten enligt produktionens tidtabell. Väljer medlemmar till sångtextteamet baserat på ansökningar. Ansvarig för planeringen av innehållet till sångtexterna tillsammans med regissören och manusförfattaren.

tanssijat.jpg

KARLA MATIS

Scenografi

Ansvarig för planeringen av scenografin tillsammans med regissören och för uppbyggandet av scenografin enligt produktionens tidtabell. Samlar ett team baserat på ansökningar och samordnar teamaktiviteter. Arbetar nära med kostym och maskering för att hålla utseendet på föreställningen sammanhängande.

Puvustusvastaava_esittely.jpg

URSULA RINTA-JOUPPI

Kostym

Ansvarig för planeringen av kostym tillsammans med regissören och för färdigställandet av kostymerna för skådespelarna och dansarna enligt produktionens tidtabell. Väljer medlemmarna till teamet baserat på ansökningar och koordinerar teamets aktiviteter. Arbetar nära med scenografi och maskering för att hålla det allmänna utseendet av produktionen sammanhängande.

maskivastaava_esittely.jpg

KERTTU SAUKKOLA

Maskering

Ansvarig för planeringen av hår och smink tillsammans med regissören och för utförandet av hår och smink för skådespelarna, dansarna och bandet enligt gemensam plan. Samlar ihop maskeringsteamet baserat på ansökningar och koordinerar teamets aktiviteter. Arbetar nära med scenografi och kostym för att hålla det allmänna utseendet på föreställningen enhetlig.

graffa_esittely.jpg

ERIKA VENNERVIRTA

Grafiker och fotograf

Ansvarig för design och implementering av grafik och fotografi relaterad till produktionen och andra föreningens ändamål. Väljer grafik- och fotografiteamet baserat på ansökningar. Samarbetar nära med regissören, marknadschefen och styrelsens kommunikationsansvarige för att hålla det allmänna utseendet av produktionen och föreningens kommunikation sammanhängande och i linje med Vik-spexets branding.

tekniikkavastaava_esittely.jpg

ANNIINA ILVESSAARI

Teknik

Ansvarig för drift och anskaffning av den teknik som används under föreställningarna. Samlar ett tekniskt team baserat på ansökan och samordnar teamaktiviteter. Gör belysnings- och ljudplaner tillsammans med andra tekniker.

bottom of page