top of page

KEVÄÄN 2022 TYÖPAJAT

Odottaessamme seuraavan produktion alkua (joka tapahtuu syksyllä 2022) on meillä kevät aikaa muulle speksikkäälle toiminnalle! Viikki-speksi järjestää keväällä 2022 kaikille avoimia työpajoja, joissa pääsee kokeilemaan speksiin liittyviä aktiviteetteja hyvin matalalla kynnyksellä. 

HAE OHJAAJAKSI

Haku työpajojen ohjaajille on edelleen käynnissä. Jos sinulla on mielessäsi idea työpajasta, jota haluaisit ohjata yksin tai yhdessä kaverin kanssa, kerro siitä meille tämän lomakkeen kautta. Ohjaajaksi ryhtyvällä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ryhmien vetämisestä, vaan nyt on hyvä tilaisuus päästä kokeilemaan hetkeksi vastaavan roolia ja järjestää muille kivaa tekemistä. Työpaja voi liittyä mihin tahansa speksin osa-alueeseen, esimerkiksi näyttelemiseen, tanssiin, lavastukseen, puvustukseen, musiikkiin, tekniikkaan tai olla jotain ihan muuta!

Työpajoja järjestetään helmikuusta huhtikuuhun, työpajojen ohjaajien aikataulujen ja innokkuuden mukaan. Ilmottautuminen on auki maaliskuun loppuun asti, mutta täytäthän ilmottautumislomakkeen mahdollisimman pian, jotta hallituksemme ehtii etsiä työpajallesi sopivan tilan ja tiedottaa järjestettävistä työpajoista ajoissa ennen niiden alkua. Ilmolomakkeessa pääset kertomaan työpajasi sisällöstä, tarvittavasta tilasta sekä sinulle sopivasta aikataulusta.

Linkki ohjaajahakuun: https://forms.gle/imiCbz9DDhgVMvWc7

Kysyttävää työpajoista, speksistä tai jostain muusta? Kysy pois, vastaamme mielellämme! Kysymykset voi lähettää osoitteeseen hallitus.viikkispeksi@gmail.com

bottom of page