top of page

KEVÄÄN 2022 TYÖPAJAT

Odottaessamme seuraavan produktion alkua (joka tapahtuu syksyllä 2022) on meillä kevät aikaa muulle speksikkäälle toiminnalle! Viikki-speksi järjestää keväällä 2022 kaikille avoimia työpajoja, joissa pääsee kokeilemaan speksiin liittyviä aktiviteetteja hyvin matalalla kynnyksellä. 

OSALLISTU TYÖPAJAAN

SHOWTANSSITUNTI 1 (avoin taso)

Aika: Keskiviikko 23.2. klo 20-21

Paikka: Unisport Kluuvi, sali K3 (Yliopistonkatu 4)

Ohjaaja: Karla Matis

Ilmoittaudu tästä: https://docs.google.com/forms/showtanssitunti1

Kuvaus: Matalan kynnyksen show-painotteinen tanssitunti. Sopii niin aloittelijoille, kuin pidempäänkin tanssineille. Tunti sisältää lämmittelyn, helpon lihaskunnon ja venyttelyt, pientä tanssitekniikkaa sekä tanssisarjan ja loppuverryttelyn. Samaa tanssisarjaa harjoitellaan neljä kertaa. Seuraavat kerrat ovat 2.3, 9.3. ja 16.3. klo 20-21 samassa salissa. Näihin ilmoittaudutaan erikseen. Voit osallistua yhdelle tai useammalle tanssitunnille. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, juomapullon ja hyvää mieltä. Kerro aulan sisääntulossa tulevasi Viikki-speksin työpajaan, jolloin vastaanottaja päästää sinut sisään. 

SHOWTANSSITUNTI 2 (avoin taso)

Aika: Keskiviikko 2.3. klo 20-21

Paikka: Unisport Kluuvi, sali K3 (Yliopistonkatu 4) 

Ohjaaja: Karla Matis

Ilmoittaudu tästä: https://docs.google.com/forms/showtanssitunti2

Kuvaus: Matalan kynnyksen show-painotteinen tanssitunti. Sopii niin aloittelijoille, kuin pidempäänkin tanssineille. Tunti sisältää lämmittelyn, helpon lihaskunnon ja venyttelyt, pientä tanssitekniikkaa sekä tanssisarjan ja loppuverryttelyn. Tunnilla tehtävä tanssisarjaa ollaan harjoiteltu edellisellä tunnilla. Sarja kerrataan tunnilla, joten voit silti osallistua, vaikka et olisikaan ollut edellisillä tunneilla. Samaa sarjaa jatketaan 9.3. ja 16.3. Näihin ilmoittaudutaan erikseen. Voit osallistua yhdelle tai useammalle tanssitunnille. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, juomapullon ja hyvää mieltä. Kerro aulan sisääntulossa tulevasi Viikki-speksin työpajaan, jolloin vastaanottaja päästää sinut sisään. 

KONTAKTI-IMPRO (avoin taso)

Aika: Lauantai 5.3. klo 14-16

Paikka: Unisport Kumpula (Väinö Auerin katu 11)

Ohjaaja: Léda Vesmanen

Ilmoittaudu tästä: https://docs.google.com/forms/kontakti-impro

Kuvaus: Työpajassa improvisoidaan liikettä vuorovaikutuksessa muiden kanssa. Työpajan pohjana ovat tanssissa ja teatterissa käytetyt harjoitukset. Työpaja sopii kaikille kiinnostuneille, riippumatta aiemmasta kokemuksesta ja tulevaisuudensuunnitelmista. Tarkoituksena on tutkia yhteisen liikkeen mahdollisuuksia ja turvallista fyysistä kontaktia pareittain ja ryhmässä. Työpaja voi toivottavasti antaa osallistujille eväitä vuorovaikutuksessa liikkumiseen tulevia projekteja varten. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, juomapullon ja hyvää mieltä. Kerro aulan sisääntulossa tulevasi Viikki-speksin työpajaan, jolloin vastaanottaja päästää sinut sisään. 

SHOWTANSSITUNTI 3 (avoin taso)

Aika: Keskiviikko 9.3. klo 20-21

Paikka: Unisport Kluuvi, sali K3 (Yliopistonkatu 4)

Ohjaaja: Karla Matis

Ilmoittaudu tästä: https://docs.google.com/forms/showtanssitunti3

Kuvaus: Matalan kynnyksen show-painotteinen tanssitunti. Sopii niin aloittelijoille, kuin pidempäänkin tanssineille. Tunti sisältää lämmittelyn, helpon lihaskunnon ja venyttelyt, pientä tanssitekniikkaa sekä tanssisarjan ja loppuverryttelyn. Tunnilla tehtävää tanssisarjaa ollaan harjoiteltu kahdella edellisellä tunnilla. Tehty sarja kerrataan tunnilla, joten voit silti osallistua, vaikka et olisikaan ollut edellisillä tunneilla. Viimeisen kerran samaa sarjaa harjoitellaan 16.3. Siihen ilmoittaudutaan erikseen. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, juomapullon ja hyvää mieltä. Kerro aulan sisääntulossa tulevasi Viikki-speksin työpajaan, jolloin vastaanottaja päästää sinut sisään. 

SHOWTANSSITUNTI 4 (avoin taso)

Aika: Keskiviikko 16.3. klo 20-21

Paikka: Unisport Kluuvi, sali K3 (Yliopistonkatu 4)

Ohjaaja: Karla Matis

Ilmoittaudu tästä: https://docs.google.com/forms/showtanssitunti4

Kuvaus: Matalan kynnyksen show-painotteinen tanssitunti. Sopii niin aloittelijoille, kuin pidempäänkin tanssineille. Tunti sisältää lämmittelyn, helpon lihaskunnon ja venyttelyt, pientä tanssitekniikkaa sekä tanssisarjan ja loppuverryttelyn. Tunnilla tehtävää tanssisarjaa ollaan harjoiteltu kolmella edellisellä tunnilla. Tehty sarja kerrataan tunnilla, joten voit silti osallistua, vaikka et olisikaan ollut edellisillä tunneilla. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, juomapullon ja hyvää mieltä. Kerro aulan sisääntulossa tulevasi Viikki-speksin työpajaan, jolloin vastaanottaja päästää sinut sisään. 

PAINT & WINE

Aika: Perjantai 18.3. klo 17 -->

Paikka: Pupu-klusteri (Mechelininkatu 3D)

Ohjaaja: Anna Korkeamäki

Ilmoittaudu tästä: https://docs.google.com/forms/paint

Kuvaus: Rennossa ja hauskassa työpajassa pääset inspiroitumaan väreistä ja maalaamaan luovalla tavalla omannäköisesi työn. Halutessasi voit maalaamisen ohella nauttia viiniä tai muita virvokkeita (huomioithan, että viini on omakustanteinen). Mukaan voit ottaa halutessasi omat maalaustarvikkeet. Työpajassa on saatavilla myös kaikille yhteiset vesivärit ja maalauspaperia. Soita saapuessasi ovella summeria, jossa lukee Pupu, niin päästämme sinut sisään. Viereisessä tilassa järjestetään samaan aikaan Jallumaistelu-ilta. Voit osallistua kahteen työpajaan halutessasi samaan aikaan. 

JALLUMAISTELU

Aika: Perjantai 18.3. klo 19 -->

Paikka: Pupu-klusteri (Mechelininkatu 3D)

Ohjaaja: Alli Hagman ja Sohvi Leminen (aka Jalluvastaavat)

Ilmoittaudu tästä: https://docs.google.com/forms/jallumaistelu

Kuvaus: Mitä eroa on yhden ja kolmen tähden jallulla? Mistä aineksista syntyy paras jalludrinkki? Tule jallumaistelu-työpajaan ottamaan asiasta selvää! Ota mukaan oma jalpero ja lantrausjuoma tai maksa pieni osallistumismaksu paikan päällä. Soita saapuessasi ovella summeria, jossa lukee Pupu, niin päästämme sinut sisään. Viereisessä tilassa järjestetään samaan aikaan viini ja maalaus -työpaja. Voit osallistua kahteen työpajaan halutessasi samaan aikaan. 

IMPROVISAATIO- / NÄYTTELIJÄTYÖPAJA (avoin taso)

Aika: Torstai 31.3. klo 18-20

Paikka: Pupu-klusteri (Mechelininkatu 3D)

Ohjaaja: Eetu Sopanen

Ilmoittaudu tästä: https://docs.google.com/forms/impropaja

Kuvaus: Työpaja sisältää perinteisiä improvisaatio- ja teatteriharjoituksia. Tarkoituksena on pitää yhdessä hauskaa ja päästä tekemään näyttelijäntyöllisiä harjoituksia ilman mitään paineita tai odotuksia. Voit osallistua työpajaan ilman aikaisempaa näyttely- tai improvisaatiokokemusta. Soita saapuessasi ovella summeria, jossa lukee Pupu, niin päästämme sinut sisään.

COMMERCIAL TANSSITUNTI (avoin taso)

Aika: Lauantai 2.4. klo 14-15.30

Paikka: Unisport Kumpula (Väinö Auerin katu 11)

Ohjaaja: Madeleine Lackman

Ilmoittaudu tästä: https://docs.google.com/forms/commercial

Kuvaus: Matalan kynnyksen commercial tanssitunti, joka sopii niin aloittelijoille kuin pidempäänkin tanssineille. Tämä commercial tanssitunti jäljittelee hip hopin ja musiikkivideoiden tyylistä tanssia. Tunti sisältää lämmittelyn, helpon lihaskunnon ja venyttelyt, pientä tanssitekniikkaa sekä tanssisarjan. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet, -kengät, juomapullon ja hyvää mieltä. Kerro aulan sisääntulossa tulevasi Viikki-speksin työpajaan, jolloin vastaanottaja päästää sinut sisään. 

COMMERCIAL HEELS TANSSITUNTI (avoin taso)

Aika: Lauantai 2.4. klo 15.30-17

Paikka: Unisport Kumpula (Väinö Auerin katu 11)

Ohjaaja: Madeleine Lackman

Ilmoittaudu tästä: https://docs.google.com/forms/commercialheels

Kuvaus: Matalan kynnyksen commercial heels tanssitunti, jossa tutustutaan korkokengillä työskentelyyn ja kävelyyn kaupallisen tanssin näkökulmasta. Sopii niin aloittelijoille, kuin pidempäänkin tanssineille. Tunti sisältää lämmittelyn, helpon lihaskunnon ja venyttelyt, pientä tanssitekniikkaa sekä tanssisarjan. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet ja juomapullon sekä halutessasi korkokengät. Korkokenkien tulee tukea nilkkaa (esim. remmikiinnitys nilkan ympäri/nilkkurit) ja olla puhtaat sisäkäyttöä varten. Kerro aulan sisääntulossa tulevasi Viikki-speksin työpajaan, jolloin vastaanottaja päästää sinut sisään. 

Kysyttävää työpajoista, speksistä tai jostain muusta? Kysy pois, vastaamme mielellämme! Kysymykset voi lähettää osoitteeseen hallitus.viikkispeksi@gmail.com

bottom of page